Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

Det är våren som kommer säger du
Istiden dröjer kvar var morgon
men kon säger bara mu

Farbror Vinter gå din väg
jag ids inte skotta mer
jag vill bara till mitt kneg

Sorgsen tittar jag i garderoben
vill plocka fram mina småa shorts
där jag inte ser ut som homofoben

Till havs till havs vill jag sjunga
och leka sjöman på öppet däck
och på en båt stilla gunga

Men än en dag skall jag mig ikläda
denna rysansfulla och klibbiga rock
som med sitt varma foder mig ständigt nu smäda




Fri vers av Linil VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2013-04-05 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP