Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anteckningar inför natten.


Pratpoesi


Har haft mig klysma - för 7!
Är mycket renare, nu!

Sitter i mitt egna hak.
Huvud böjt och ryggen rak.

Känner mig tämligen stark.
Har växt upp på denna mark.

Har långa blå gardiner.
Ett antal lampor skiner.

Denna dag är sent liden,
försvinner bak i tiden.

Men nya kommer, min vän;
Sant som Stora Saknaden!

När jag dött, vad händer, då?
Nya liv att genomgå?

Och, - även då, - bli poet?
Fortsätta skrivandets gnet....

I kvällens älv jag simmar.
Snart, stundar nattens timmar!

Jag skall ta mig genom den.
Får se vad som händer, sen!

Kommer allt va´ som förut?
Men, nu tar denna dikt slut!




Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-06 00:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fina rim och funderingar...
2013-04-06

  SatansSon VIP
jag får också vaka i natt. bvra textat.
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf