Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runda hörnet

När jag rundar hörnet i år så undrar man om det finns något bakom hörnet. Eller om det bara är ett stup - som ättestupan var förr. Sätt dig ner och vänta på din plats i det liggande skåpet, eller om det kanske är så att jag är den första att fylla 150 år, och då alltså har 100 år kvar. Skall jag tänka på att skriva 150-åringen som klev ut genom dörren eller? Men det är på sätt och vis bra att tänka så för då finns det kanske en mening med haklyft, ögonlyft, buklyft, rumplyft och andra lyft. De gamlingarna som blev både 90 och 100 år i Bibeln och födde barn, en ganska angenäm tanke att man kan fortsätta sprida sin säd som ett annat vildhavre. Men å andra sidan kanske jag blir överkörd imorgon av en nybliven körkortsinnehavare med nätt och jämnt torra öron. Så det kanske går på ett ut att bli 50 eller 150? Ungefär som Trisslotten som det sägs "att plötsligt händer det" och det kan gå på ett ut. Lika bra att ta en snaps och dansa en bugg till medan tid finns.




Prosa av Linil VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-06 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP