Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vackra, Vackert, Vackrast ;)


Vad många sorter


Vad många sorter!
Bland glasbankens alla hyllor,
Bland vackra partier i lådors plåt.

Vad många sorter!
Bland diskotekens alla speglar,
Bland vackert gung till ingens låt.

Vad många sorter!
Bland gummits alla märken,
Bland vackrast som knottrigt kåt.




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-06 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B