Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom dödens luftballong


Bortom låsta dörrar sågs en ensam man ges en raket ifrån NASA ur en tidning där han klistrade ur och rev i tu. Alla dessa stängda dörrar gav han luft och kraft. Med mod nog att dra åt andra mål än vad vi ensamt oskyldiga jordbor ens vågat förstå.

Han ville allt och torde kanske en hel del!

Bortom vindar som blåste sjö i hans mun. Gav vi han ett varmt lycka till. För vem kunde ana att han vågade göra allt det han sa. Släng alla nycklar mot mark för hans blick var riktad upp mot himlen. Vi måste försöka hålla den satan kvar.

Enligt övriga så gick det åt helvette!

Bortom där av bergens skog och kulle så måste vi fånga hans orättvisa som i slumpens namn kommer landa. Sakta började vi förstå hans mål. Han hade lyckats med något vi aldrig kunde tro fanns att köpa för pengar.

Han ville upp och sväva i frihet bland alla moln!







Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 488 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-06 19:29



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
Hmmmm, jag vet inte riktigt vad jag ska säga.....ser den på mitt vis och undrar om det är försent att hjälpa ?
2013-04-07

  Marianne Räf
Snyggt uppställt, abrupt slut,
man undrar över hans öde...
2013-04-06

  Ninananonia VIP
Spännande ..
2013-04-06
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B