Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta med vinden

bakom en låst dörr

ligger hon

som en gammal intorkad fläck på golvet

bortglömd vilsen oälskad

en fläck av tårar och blod

tom, av liv




Fri vers av eldkastare
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-07 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eldkastare
eldkastare