Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På korset

Hur vore söndagen
utan en lördag ?

Som om
att man
blev snuvad på
konfekten,
stukad i dialekten,
ha kalas utan släkten !
hänga problemen i fläkten ---------------

Ja
det är som om
Jesus
aldrig hade hängt på korset
på gott och ont




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-02-25 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan