Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger

Det finns få dagar du känner mig.
Det finns flera dagar då jag avskyr mig själv.

Det finns alltid en stund då du vet.
Det finns också alltid en tid då vi är ensamma.

Men i slutändan är det inte du och jag ihop.
Det är du och jag ensamma.
Du är på den sidan, jag är på den andra.

Du känner mig inte längre
De flesta dagarna klarar jag av mig själv.

Ensamma bär vi ångern.
Ångern som sedan äter upp oss.




Fri vers av johannabra
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-07 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johannabra
johannabra