Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För varje

För varje dröm som gick i kras blir rödvinsläpparna allt mer synliga.
För varje fullt misstag blir ögonen dina allt mer blåa.
För varje framsteg som gjorts, blir minnena allt mer vaga.
För varje dag blir hjälten i mig allt mer vardaglig.
För varje hjärtslag blir mina händer alltmer kylda av drycken i min hand.




Fri vers av johannabra
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-12 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johannabra
johannabra