Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårdimma


Jag ser mig omkring
ser enbart dimma

famlar i ett töcken
av ickeförståelse

jag undrar vart jag är
varför kan jag inte se?

frustrationen hänger över mig
när jag inser att jag gråter




Fri vers av Tessan84
Läst 541 gånger
Publicerad 2006-02-26 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tessan84
Tessan84

Mina favoriter
*insikt*
Ashes to ashes