Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Vimmerby 1989.


Apropå kall årstid



Inne i värmen och ljuset;
- torrt och gott.
Vintervinden tjuter runt huset,
men den når inte in till oss.

Från dödens kyla skydda
vart levande sinne!
Man blir kvar i hus och hydda, -
och föredrar att vara inne!









Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-08 17:41



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det är varmare nu.
2013-04-08

  ULJO
Poesi som påminner om de gamla skalderna, fint
2013-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf