Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen rök utan eld

Rykten om Hans otrohetsaffärer

hade nått Hennes öron

orden vinade likt piskans snärtande slag

och efterlämnade sig svidande tankar

som sakta men säkert åt Hennes tillit

... tugga för tugga

 

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-04 15:09



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ryktet går, ibland får den oskyldige också lida, men ryktesspridaren kommer påfallande ofta undan. Pudelns kärna, kan man säga så?
2017-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP