Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunskap

Ge mig kunskap,
Släck min törst efter sanningen.
Den absoluta sanningen som flyter runt på molnen.
Förvandla mig till en vit kråka;
Så att jag kan flyga min väg som den udda person jag är.
När oförståelsen växer sig stor.
Låt inte regnet dränka mig i sorgen vi bär inom oss.




Fri vers (Fri form) av Diktarsmurf
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-09 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diktarsmurf
Diktarsmurf