Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mingvas

Så många år har gått;
alldeles för mycket tid har gått i spillo
när vi försökt reparera vår mingvas;
som gått i golvet ett hundratusen gånger.
Ständigt försöker vi lackera ihop hålen
som uppstår av de försvunna bitarna.
Dem du sög upp i din grovdammsugare.




Fri vers (Fri form) av Diktarsmurf
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-13 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diktarsmurf
Diktarsmurf