Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den asiatiske ungviktsmästaren Bul Jong innehar även titeln i flugvikt inom tungvrickarsporten. Här hittas texter som det är högst osärkert om de klarar sig själva så helt tagna som de är ur sitt samman hang.


Spridda skurar



Kineser är klyftiga nog att tala mandarin.

*

Om de vilka kommer sist är de sisters.
Vilka är då de brothers?

*

Avdelningen ovärderlig talang.
(Talang är ovärderligt och går därför heller inte att värdera)
Du kan få sanning att låta och framstå som lögn.
Därtill är du kunnig.

*

Konsten att roa sig
medan jaget är fullt av leda
men tomt på kreativa idéer.

*

Jag är konkursens ruin
så är det att leva med tänd stubin
ur timglaset tidens sand rinner
jämte det faktum att stubinen stadigt brinner.

*

Vad går snabbast?
Att promenera eller att åka bil?
En bil går inte, den åker, rullar.

*

Om en flicka går i kyrkan för att orgel spela och där en pall finns.
Är det kanske en bönpall?

*

Verkligheten ter sig som mest hård och kall, för den vilken förväntar sig att verkligheten skall vara mjuk och varm?

*

Herr Anderssons byxor är en trerätters meny bestående av fisk, rotfrukter, grönsaker, frukt och dryck. Fru Berggrens klänning är en tvårätters meny utan fisk.

*

Barbie Que

- Jag får inte börja tänka på vad jag gör. Då blir det fel. Jag måste ha autopiloten på för jämnan för att alls i rimlighetens namn fungera.
- För mig är det precis tvärtom.
- Hur menar du då?
- Jag måste ha full kontroll, koncentration och koll.
- Vad konstigt!
- Precis.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2013-07-14 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP