Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I enkelhet

I enkelhet
sjunker jag ner på knä
i solens afton

Sucken i mitt bröst
är värmen som håller mig
ljus i sinnet när regnet
väter mina kläder

I enkelhet
formas min läppar
till en viskning av namnet du bär

i enkelhet intar jag
solens afton

i välbehag






Övriga genrer av [. Paris .]
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-10 22:24



Bookmark and Share


  issac.a.m
Underbart...
2013-04-10
  > Nästa text
< Föregående

[. Paris  .]
[. Paris .]