Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen i min själ får fäste



Sorgen blir till årsringar
inuti min svedda själ

Jag kämpar mot åren
men soten finner min väg

Sakta tar syret i mina lungor slut
och fotspåren av jaget ebbar ut

Tröttheten greppar min vilja
Drivenheten börjar förvilla

den för mig inte längre framåt i tiden
den hejdar och dränker mitt liv i siden

Sorgen blir till årsringar i min själ
tanken slår mig

"levde jag väl" ? ..




Övriga genrer av [. Paris .]
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-27 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

[. Paris  .]
[. Paris .]