Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningar löpte längs bäcken

Du gav mina segel vind
mina grödor vatten

mening till orden
som löpte längs bäcken

och syre till den eld
som härjar vildvuxet i mitt hjärta

för det

är jag evigt tacksam





Övriga genrer av [. Paris .]
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-21 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

[. Paris  .]
[. Paris .]