Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fotbollsvåld


Huliganen

Jag ligger hemma i min säng

Ikväll var det nån som var bäng

En huligan gav mig däng


Han såg ju märket på mitt bröst

han såg ut som ett fån,

när han skränade med hög röst

Han skrek "gå härifrån"


Men jag frågade "varför då?"

Nu är jag slagen gul och blå!


Så kan det gå när man inte är skygg

I sängen är jag i alla fall trygg




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2013-04-10 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP