Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren 1988.


Uppståndelse



Herren sänder
från ett stall,
till världens länder,
mörkrets fall!

Urtidssibylla
ser genom tiden
mänskorna krylla
fram emot striden.

Det djupa under
en jungfru rört. -
i dån och dunder,
- så oerhört!

Tiden sliter sig loss
från nåt gammalt, efterblivet.
Så får vi lära oss
att aldrig mer glömma LIVET!










Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-11 07:23



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Så sant och klokt sagt.
2013-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf