Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Privat Titanic

 

Däck sjunger vår när
cykeln rullar lätt över
glasbit: pyspunka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Stefan Albrektsson
Läst 515 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-04-12 06:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vårluft!
2013-04-17

  Jaseph
Överraskningseffekten i tredje
raden är högst effektiv!!
2013-04-13

  Bo Himmelsbåge
Jo, jo ... det är lätt att få pyspunka ... särskilt denna vår som aldrig kommer igång! ... ssssssssssssssssssss ...........!
2013-04-12

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket talande haiku...toppen...
2013-04-12

  Bo Lövhalka
Rolig Haiku
2013-04-12

  Tess74
Hihi härlig. Dessa jäkla punkteringar. Jag lyckas alltid få dom
2013-04-12

    ej medlem längre
Åh, mina stackars skrattmuskler, vad de krampar. Sicken senryu. Bravobravissimo. Och titeln får blommor uppkastade på scenen.
2013-04-12

  hansensson
Skratt i potens. Lysande

2013-04-12

    ej medlem längre
Vinterminnets törn
ljudar och bjuder ännu
motstånd i små hörn
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson