Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väderkvarnar.


Saint-Tropez

Innan jag brukade slåss med väderkvarnar,
När plötsligt
Börjar förstå att jag har fel.

Och som jag passerade mycket tid och kraft
För att kunna ändra något.
I vår värld, endokrint!

Nu känner jag mig bättre
Redan innan kaffe och te koppar på morgonen.
Jag har lärt mig att ha civiliserade vanor
Eftersom de engelska svenskarna anpassade folk.
Med två skivor marmelad på min toast.

Himmelens fåglar
Som vi har behållit över vintern
Har förlovat sig i februari
Och kommer att flytta till Saint-Tropez.
Kan jag verkligen följa dem?
Himlen är klar för mig,
Nästan obefintlig i transparenta färger.
Lördag 13 april, 2013 / DJ




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-04-13 09:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
befriande i skön emfas
2013-04-15

  Marianne Räf
Lite morgondagbok där. Trevlig!
Särskilt de sista raderna var
något extra..
2013-04-13

  Marianne Räf

2013-04-13

  SatansSon VIP
jag blir sugen på toast med marmelad då jag läser detta...
2013-04-13

  Lars Hedlin
Verkligen bra..Gillas starkt!
2013-04-13

  natthimmel
Wow, första stycket fångar mig omedelbart! Snygg Don Quijote-referens ;) Den här texten väcker många tankar hos mig, något som utmärker bra konst!
2013-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP