Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk Thinn Lizzy, Johnny the fox


Johnny räven

Jag bröt mig in på ett apotek
Det var inte längre någon lek

Jag menade inget illa,
skulle bara behoven stilla

Skaffa mig min drog och sälja resten
Jag trodde att snart börjar festen

Köpa lite mat och sitta på vår krog
Jag ville dricka tills ägaren fått nog

Jag var tvungen att krossa en ruta,
och tänkte att nu får ingen pruta

"Jag har mer än en minut,
innan det kommer en snut"

Det visade sig inte vara lika lätt som förr
Framför mig uppenbarade sig en extra dörr

Jag hade inte tid att välja,
bara ta allt som går att sälja

Benzo skulle jag ha själv,
och de andra ropar sälj

Men bängen kom ganska snart
Då blev det en jävla fart

Jag hamnade på häkte
Där bor ett konstigt släkte

Sen fick jag min milda dom
Nu är jag bakom lås och bom

En gång var jag listig
Nu är jag bara hispig

Jag har fortfarande en räv bakom mitt öra
Det är därför du detta får höra




Bunden vers av peter schenling VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-13 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP