Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om bara 2 månader är vi där.


Midsommartrall



Skepp som seglar,
läpp som dreglar.

Oceanen vid,
all vår tid.

Lön för möda,
finna föda.

Livets stig,
jordens krig.

-Spelman, spela
på din fela!

Upp till dans,
bind en krans

för sommaren -
- och Kärleken!




Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-14 02:22



Bookmark and Share


  mysing
gott gott och man skuttar fram på
sommarens lätthet fram till kärleken..
2013-04-14

  ResenärGenomLivet VIP
Uppfriskande ord...
2013-04-14

  ULJO
Skön trall om det som komma skall
2013-04-14

  SatansSon VIP
kärleken är det största. om man ä ndå fann den.
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf