Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägga mig nu?

visst, jag kan gå och lägga mig nu
jag kan även snickra sockor av sött
eller skrapa ljud av en obrinnande eld

kanske lösa mysteriet med Jurado, eller kämpa fram en köttbullefobi
kanske leka lite med den eld som aldrig dött
den eld som aldrig stavades rätt

eller göra pulvermos av guldet du gav

sedan kom jag på,

det är inte låttitlarna
som betyder

utan innehållet

Visst, jag kan gå och lägga mig nu...




Fri vers av Virvelvinda
Läst 310 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-04-14 02:44



Bookmark and Share


    Lone Wolf
"Göra pulvermos av guldet du gav" var ju så snyggt!!! haha
Mer sånt!
2013-11-15

  Marianne Räf
Braaa saker, riktigt god Poesi!
Om du vill kan vi bli skrivarvänner?
Tacksam för svar! Marianne
2013-11-12

  Ninananonia VIP
Bra :) berörande ....fick mig att le
2013-10-30

    ej medlem längre
Skön lågmäld humor i allvaret, inte lätt att träffa den tonen.
2013-05-21

  catharina.jerbo VIP
som en frisk fläkt är ditt val av ord och hur du placerar dem i meningarna. härligt!
2013-05-12

  Lars Hedlin
Bra och stark
2013-04-14

  SatansSon VIP
den här var riktigt bra. stekte köttbiúllar för en timme sen.
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda