Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dålig giv

En period utan nedsläpp.
För unga att älska.
För gamla med käpp.
Ett moment,
en stringens,
en tungas intelligens.
För galna
och en knäpp.
Ett ögonblick -
att överblicka.
Bland kantareller -
och Libbsticka.
Med huvudet
i din jord
- i dina lår,
ett litet liv.
För den som tål
en hjässas bård -
förblir livet
- - - en dålig giv!




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 216 gånger
Publicerad 2013-04-15 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller