Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattreflektion

Vindens strama ven
Varnar stiltjens struma -
Kärlek inhalerar!

Jordens karga sko
Väcker soldränkt krona -
Kärlek oxiderar!




Bunden vers (Haiku) av Georg Möller
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-15 02:05



Bookmark and Share


  Nodateforprom
Denna gillar jag skarpt!
2013-04-20

    ej medlem längre

fantastik spegling
2013-04-15

    ej medlem längre
kraftfullt, poetiskt - mycket bra
2013-04-15

  ULJO
Vilket fint bildspråk du äger
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller