Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte leva utan dig

Jag hatar dig

Du ska ge faan i mig (du ska låta bli mig)
jag tål dig inte

Läskigt - nästan elakt -
kommer du sakta krypande

När jag sluter mina ögon
på kvällarna
vet jag med säkerhet
förr eller senare
dyker du upp

Inevitable (oundvikligt)

Även om jag VET det
så hoppas jag ändå alltid
jag ska slippa dig

Men alternativet är
att du en dag inte infinner dig
vilket innebär
ALDRIG vi ses igen

Det scenariot skrämmer mig

Men du ska ändå veta att jag avskyr dig

Du förstör alltid för mig
i mina bästa stunder
Du krossar mina drömmar
under din klubba av ljud och ljus

Varför inte låta mig
komma till dig
Måste du alltid förekomma mig

Du är ett nödvändigt ont
Du är början på allt
Du hittar mig sovande
vart jag än befinner mig

Försöker ignorera dig
men du är obarmhärtig

Kan inte undkomma
Förstår
Men hatar dig

Lika snabbt som du kommer
försvinner du
Någon annan tar din plats

Dina avbytare är trevligare eftersom
Den sista
Den som ska ge plats åt dig
älskar jag allra mest

Livets cirkel
Du är början...









Fri vers (Fri form) av Reine Kristoffersson
Läst 833 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-15 18:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skrämmande ord som ger en obehaglig känsla...och mycket tankar...
2013-04-15

  Robert Jonsson VIP
Och det inringande slutet
2013-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Reine Kristoffersson
Reine Kristoffersson