Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alliteration, sampling av Havamal


De sitter utan säng

Egen säng är skön
Härförare är man i sitt hem

Svårt att komma in
har den utan hem
som på gatan sitter




Bunden vers (Annat versmått) av peter schenling VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-15 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP