Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Synkroniserande samtider.


Strulig Kronologi



Klockan på väggen där är seg,
anger alltför tidig timma.
De små skolbarnen hörs stimma -
och man flyttas fram, steg för steg.

Fått veta från säker källa,
att tomtarna icke tror på
klockor, vad det nu beror på;
tveksamt kontroversiella?

Alla klockvisare trevar
mot det håll, där Satan vistas.
Har du skaffat syndens respass?
-Si, - hon ligger där och skrevar!

Männen går på led, vill gänga -
det fánskapet, - en efter en, -
samma, nu, - som för längesen;-
nästan - som en gammal dänga.

-"Killing me softly with his Song!",
sjöng Roberta Flach -73!
Sen, så småningom fick jag se
jag levat inte blott EN gång....










Bunden vers (Sonett) av Marianne Räf
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-16 12:33



Bookmark and Share


  ULJO
Den var bra den
2013-04-18

  SatansSon VIP
den var rolig
2013-04-16

    ej medlem längre
berör..
2013-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf