Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två huvuden

strutsen upptäcker att han är stor
men inte kan flyga

strutsen sticker huvudet i sanden

strutsen går ut i skogen
och skjuter skallen av sig

efter en tid återföds han
som en örn med två huvuden

det ena ser åt vänster
det andra ser åt höger
själv tittar han rakt fram
när han slickar på baksidan
av alla frimärken
som han sätter på alla brev
som ska rädda honom
från en framtid
som vaktgås

de kan ju heller inte flyga




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 199 gånger
Publicerad 2013-04-16 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson