Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snösmältning

Gubbe hackar is
han hjälper våren på väg
issjok, smältvatten

Ung låter våren
sköta smältningsarbetet
näsan mot solen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-17 09:14



Bookmark and Share


  Njord
Det var bra!
Insiktsfullt och snillrikt komponerat med två haikuer så!
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP