Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett vägval kan ändra allt (och cykelhyllning)


Våra vägar i livet

Du väljer dina vägar i livet
Vissa leder bort, andra leder hem

Om du svänger åt vänster kan ditt liv ändras
Om du svänger åt höger kan ditt liv ändas

Min Rex är gammal, men det går som ett sus
när vi far utför vägar som knastrar av grus

Jag cyklar runt i livet
och om jag står ut
tar vägarna aldrig slut

Är du snäll och hoppar upp baktill,
så hittar vi ännu en väg till

Vi samlar allt vi hittar i korgen
För vi besöker nu alla torgen

Det står många cyklar i skrymslen och prång
med snedvridna styren och punka på däcken
De väntar bara på att vi ska få dem igång
Så kom igen nu och få tummen ur häcken

De längtar ju till vägar som knastrar av grus




Fri vers av peter schenling VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-17 10:51



Bookmark and Share


    dramatisk
genialiskt
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP