Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utelåst


Våldgästad

Du har låst mig ute
Jag vill komma in
Lyan är ju min

Jag står här och ylar som en varg,
och jag börjar bli jävligt arg

Du hade ingenstans att bo,
och du ville ha lugn och ro

Du ville sova och få mat,
men du stördes av mitt prat

Jag förde liv,
och det blev kiv

Nu är jag utelåst,
och känner mig blåst

Jag ville bara dricka vin,
men du beter dig som ett svin

Nu tar det bara en minut,
innan jag kallar på en snut

Jag har bråttom till min tjej,
och måste bli av med dig

Om du öppnar blir jag rädd,
för du kanske mig avlivar
med en av mina knivar




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-17 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP