Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Living is easy with eyes closed, som the Beatles så vist sjunger i visan 'Strawberry fields forever'. Att texten delat upp sig i en sorts verser beror på att en del läsare har svårigheter med att läsa kompakta texter. 2013 04 27


Det finns människor...







...som tycker om och uppskattar dig.
Inte alltid för sådant som du kanske
tror att du blir uppskattad för och
därför också tänkt på.

Olika människor upplever olika sidor
hos dig och medan en del nöjer sig
med att studera ansiktet och
eventuella skavanker hos ditt jag.

Så finns det även de vilka blott ser
baksidan. Att uppskatta något, det
vill säga studera något och sedan
komma med en uppskattning

betyder att de inte är säkra till hundra
procent vad de tycker. Men en
uppfattning har de bildat sig och det
är ofta 'bättre än inget'.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2024-01-18 06:43



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"true praise is
intimidating"
- seas :)
2024-01-18

  Öknens Ros VIP
Alla kan ju inte älska alla här i livet, men lite uppskattning tas ju alltid emot med en smula glädje.
2024-01-18

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
vackert =*)
ja
jag har tänkt
liknande...
det är många som uppskattar mig
är inspirerade av mig
sen en psykiatri människa...
men de döljer sig
för jag förstör allt jag älskar
kanske
kanske inte...
men vi har fans
både du och jag :)
2024-01-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP