Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvättlinan

när huvudet inte räcker till
börjar hornen i pannan växa ut

tillräckligt långa
kan du spänna upp en lina

där kan du hänga upp din tvätt
och låta den torka i vinden
när du springer efter bussen

se bara till
att den inte gör dig blind




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 192 gånger
Publicerad 2013-04-18 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson