Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kiselgestalt med scarf som är röd

Kiselgestalt med scarf som är röd
Ser ej
Ler ej
Ger ej
Vitnande aska förvandlas från glöd
där han råder.

Vitheten svärta flyger som damm
Söva
Röva
Döva
Det onda som känns utan äger ett namn
blodets åder




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-18 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick