Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spirit

Sotöga
rosor
på dina kinder
är ett minne blott
nu står det
rosor
vid din
sista viloplats

Men är
du död
eller en ande
med fotsteg
i mitt hus




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-18 20:45



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Lite gåshudsvacker den du Ola.
2013-04-19

  Emmelina
fantastiskt! sista stycket

'Men är
du död
eller en ande
med fotsteg
i mitt hus'

är alldeles och helt!
2013-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan