Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt kära vänner natt

Nattens täcke
frestar mina
ögonlock
dagen har
passerat

En vindpust
i min själ
en föraning
av vår
och blommor som
desperat sträcker
sig efter solen

Det brinner
levande ljus
som måste släckas
innan drömmen
får ta över




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-19 23:32



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Undrar vilka bränder och ljus du släcker innan sömnen tar över? Om det är levande ljus som sover bredvid dig eller levande ljus som i levande ljus? Liljeholmens alltså. Därom tvistar mina nattliga tankar denna lördagskväll. Natt kär Ola natt.
2013-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan