Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det litet knepiga med att tro sig kunna läsa någons tankar kan vara att verkligen försöka som sätta tro till de där egna tankarna och reflektionerna på det som uppfattats vara just andras tankar och inte bara ens egna mera önsketänkande.


Dagens reflektion 2013 02 14 aforfism*






Ibland kräver läsningen
av andras tankar,
att läsaren engagerar

sig så mycket,
uppbådar så mycket
kraft samt eftertanke

att orden i
det tänkta kräver,
rent av ropar,

på ett svar.
Men kanske läses
in annat budskap?



(En aforfism* är på håll en blandning av en aforism och eu)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-01-20 15:46



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
och en... vadå? :) fis? lol...
2024-01-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP