Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(62-åring misstänks för mord på sambo – På vilket sätt vill du dö? frågar han) Tilltro till svenska myndigheter är rubbad! Men också en hopplös rådgivning uppstår.


Ingen flyr från kärleken vid liv.

 

 

Hon bad polisen i tårar

Gå en liten sinnesundersökning, svarades

Innan ni blir,  mördad.




Bunden vers (Haiku) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-21 16:10



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Kalla krig på alla fronter tyvärr. dEt är bögarnas fel!
2013-04-22

  Lars Hedlin
Ska hända och händer mycket innan de agerar tyvärr
2013-04-22

  Federico Romano
Jag tänkte i första hand på förövarens klass, då han slapp undan med ett aja-baja från polisen enligt Aftonbladet, lätt att missförstå, min komentar kanske, men ser att ofta slipper borgarklasen undan, när dom gör ett misstag, med lite böter, fast jag kan ha fel..
2013-04-21

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Marianne tack så ja, väljer hon en bödel. Alla kvinnor har sitt kors.
2013-04-21

  Jeflea Norma, Diana. VIP
ärlig talad vi vet inte vilket social class den kvinna har,men invadrare var hon inte.
men någon mental obalans hade hon, liksom tillåta inflyta in på sig någon med baran från en annat förhålande olovlig bara att man hade några roliga träfar innan själv hon utan barn med hus!
borde sluta från allra första början med polis anmäla för hus övertagande, ocupation.
det som smärtsamt är att det finns många mord på överklas kvinnor, i Stockholm. "mord i den klasiscka bemärkleser".
ja polisen går i maskopi med mördarna, vill inte offta men det får inte agera före mental diagnos.
husläkaren är altid villig gå till första synpunkt på sak för en vis procent.

ja guldet blev till grus!

svenska kvinnor mördas på löpande band.
2013-04-21

  Federico Romano
Jag läste det! Ska vi gissa hög social ställning, god ekonomi, manipulativ..
Hon stannar i 5 år, rättväsendet tyckte risken var minimal, än en gång som rättvisan falerar, fast vad vet vi?
2013-04-21

  Marianne Räf
Dråplig komik inför
en vansinnig värld..
Skall hela Fundamenet
rasera? Med oss...-
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP