Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamnar

Långa kliv med gyllene ben
Någon bär en förgätmigej klänning
Till de vita skor

Knaster av gruskorn genom allén
En häst gnäggar ett litet föl med
Stora svarta lockar ringlar som havets vågor
Över bruna armar följer midjans svängningar
Landar vid svanken

Skrattar så att blommorna ler
Kvittrande fåglar på en gren
Önskar att det fanns många fler
Ekorrens skutt till olika träd
Med ängar fulla av nyttig säd

Ömheten omfamnar kärleken
Jag vill omfamna allt





Lynx63 ©




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-21 17:31



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så vackert och väcker barndomsminnen med sommar, lukter och barnaskratt.
/kram
2013-04-23

  Bibbi VIP
Gillar det här.
2013-04-21

    Ken Cassel
Jag vill omfamna allt är bra :)
2013-04-21

  ResenärGenomLivet VIP
Härliga känslor i dina ord...
2013-04-21

    ej medlem längre
Till de vite skor (rar dansk), sensuellt å äkta!
2013-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP