Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon

Jag ser ut över fälten
från det gamla
mentalsjukhusfönstret
tänker hur deras längtande
blickar aldrig
nådde längre
än just så

Inuti en människa
finns det
både galler och vingar
ingen kan låsa
in själen

Våren
är ovillig
och blyg i år

I dina ögon
bor tre månaders
strålande sommar




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-22 15:26



Bookmark and Share


  dubbelve
Åh vad fantastiskt skrivet. En ära att få läsa dina ord Ola! Som vanligt men extra mycket nu! Bokmärker!
2013-05-09

  Lena Själsöga Keijser
ja
ögon är
vida
vingar

andningspuls
2013-04-23

  SpamPippiL VIP
Inte alls länge sedan människor låstes in...

Ögon kan spegla så mycket, det fångar du bra.
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan