Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av den svåraste poesin (vikingatida)


Drottkvätt

Tänk om man klarade en drottkvätt!
Att lära sig det är inte lätt

Jag får vänta om jag har "nåt" vett
Det tar nog år att hitta ett sätt

Stavrim, inrim, ändrim och kenningar
Jag som tycker att det är svårt att få till meningar

Havets häst och uddjärn är lätt,
sen blir det svårt, att förvalta arvet vårt




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 945 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-22 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP