Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Imse vimse spinel


Min berg och dalbana

Livet är som en berg och dalbana
Att åka med gör jag till en vana

Ibland är jag som Imse vimse spindel
Jag klättrar upp igen och då kan jag få svindel




Bunden vers (Blankvers) av peter schenling VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-22 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP