Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tre timmar innan KSMB, april


TreNollTvå

Skum är fortfarande natten
Jag släppte just ut katten

TreNollTvå och jag måste cykla till macken
Det är ju bara runt kröken, jag är ute efter röken

Av mig ser ni inte röken




Bunden vers (Blankvers) av peter schenling VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-22 23:54



Bookmark and Share


  Federico Romano
Nä där finns ingen kröken.. Bara röken..
2013-05-06
  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP