Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag, om inte du?



Vem hade jag varit om ett du inte var du?

Vem hade du varit om ett jag inte var jag?

Om ett du inte var du, hade ett jag inte blivit det jag, jag är.

Om ett jag inte var jag, hade ett du inte blivit det du, du är.

Vad är ens ett jag utan ett du?

När vi tillsammans är dom som vi sedan blir,

vem är jag, om inte du?






Övriga genrer av Anna HC
Läst 298 gånger
Publicerad 2013-04-23 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna HC