Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=OE76Te6SMXo


La brevità è l'anima di spirito

 

Quando un capolavoro è il

Progetto tutele  imposto

Di un opinionista stronzo...

***

Korthet är själen i wit/vånda

 

När ett mästerverk är den

Project garantier som införs

En kommentator blir asshole ... 

 




Prosa (Kortnovell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 311 gånger
Publicerad 2013-04-23 19:41



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
undrar vad cdär står jag. önskar jag orkat med italienska kursen ´s alla böcker.
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP