Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn, investerare förtjänar inte ditt leende

 

 

 

tider av sorg och ensamhet kan antingen köra eller gå

vandrande banor krossade avgrund

jag vet inte vad jag ska göra i mitt liv

jag förbannar dagen labyrint och bedrövad

 

ger mig oändliga tankar otröstlig

främling barn leende när du visar

då alla liljor blommar i trädgården

applet Blossom doft säger säger om slutet utan början

 

jag undrar hur man kan uppfylla mitt människovärde

vårens första blixtnedslag delade

 det körsbär träd på den andra grenen

jag kommer att skydda mitt barn

 

att inte bränns av solen vind och månen

blunda nu annars kronbladet lämnar er faderlösa i kalla nätter…




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-23 23:29



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Barnets rop på hjälp?
Tack för ditt svar som hamnade hos dig och tur att jag såg det/kram
2013-04-24

  aol
starkt djupt berörande dikt,
2013-04-24

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tack Spanaren jag verkligen jag har inte skrivars kramp eller jag får inte!
det är så mycket rå värklighet där ute om bara vill se.
Bilden är en barn målning i England som fattade eld av sig själv. Det var en stor uppståndelse men jag vet inte vem är målaren.

2013-04-24

  Ljusletaren
En djup dikt med innebörd som bör läsas flera gånger om.
Det är sådant som jag gillar och blir en dikt att åter gå till gång på gång.
Mycket bra ordat/kram
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP