Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maximilian och Alexander


Till mina barn

Ni är mitt allt


Ni får mig att gråta
Ni får mig att skratta
Ni tar fram det allra bästa ur mig

Små saker

Som hur ni dansar och springer
sättet ni får mig att le när ni är glada
och den otroliga doften från erat hår


-Önskan om att ge er världen-


Jag vill hålla er i min famn
och säga att allt kommer bli bra
för mitt hjärta brister när ni är ledsna

Vill aldrig släppa taget om er
men en dag måste jag lämna er

Men vet detta mina fina barn
att om jag blev tvungen att välja
mellan att älska er
och att andas

Så skulle jag använda
mitt sista andetag
till att säga

Jag älskar er...




Fri vers (Fri form) av Reine Kristoffersson
Läst 797 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-04-24 21:44



Bookmark and Share


  Palett
En mycket fin text !!
2013-04-26

    Anki.A
Kärleken till sina barn är stor och det bästa man har
Underbar text....
2013-04-25

  Robert Jonsson VIP
kärlekskondensen går att ta på.
2013-04-24

  ResenärGenomLivet VIP
Så underbart skrivet...jag får nästan tårar i ögonen och tänker givetvis på mina egna barn...Bokmärker!!!
2013-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Reine Kristoffersson
Reine Kristoffersson